Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Tünci világa

30 felett...

Tüncivilág · 1 éve
Sziasztok! 

Összegyűjtöttem nektek pár pontban hogy a 3X-et betöltve, miben változott az életvitelem,a felfogásom,a viselkedésem. 

1.És ez nekem nagyon fontos változás..már nem nézek el olyan dolgokat senkinek,amikkel megalázva,mellőzve érzem magam. Jó lecke volt az évek alatt hogy akiket szerettem,azokkal elnéző voltam,és sok mindent nem úgy csinálnék ma már,mint akkor.
Összefoglalva:aki szinte semmibe néz,azzal nagyon gyorsan megszakítom a kapcsolatot,és nem fogadom el a "nem volt időm" fáradt voltam" kifogásokat. 

2.Érdekes talán,de még jobban odafigyelek a nőiességre :D Valahogy rám jött hogy új sminktermékeket,eszközöket,kenceficéket próbáljak ki. Például,eddig nem használtam sminkecsetet,most beszereztem párat. Imádok nő lenni :) 

3.Belevágni új dolgokba.Lehet hogy furán hangzik,de most alakult ki bennem az hogy mivel szeretnék foglalkozni,és amit magaménak éreztem,az nem az. Nagyon szeretnék műkörmözni,manikűrözni,ezért szeptemberben újra iskolapad :D Sose késő megvalósítani az álmainkat! 

4.Fontos a biztonságérzet minden téren! Párkapcsolatban főleg. Fiatalabb koromban benne voltam olyan kapcsolatban hogy az elképesztő,nem is értem..de ma már fontos hogy tudjam a férfi aki mellettem van megbízható,nem lehúz,hanem felemel,és ez kölcsönös. 

5.Még egy fontos dolog! Sose az a lényeg mit mondanak...hanem hogy KI mondja ;) 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Tüncivilág
31 éves vagyok és nagyon szeretek írni,ezért is hoztam létre ezt az oldalt. Érdekel minden ami szépségápolás,divat,utazás,smink (kezdő szint),új termékek kipróbálása,tesztelése,tippek,tanácsok,szerelem,bőr-hajápolás. :)